NAPOLNIMO VAŠ DOM Z BARVAMI NARAVE

V Vrtnariji Valner, na obrobju Šentjurja v Celju smo v idiličnem Vodružu našli svoj prostor, kjer pod nežnimi dotiki sončnih žarkov za vas vzgajamo kakovostne rastline za dom in vrt. Povezuje nas skupna ljubezen do narave. Za vaše vrtove, balkone in okenske police pripravljamo številne pisane novosti. Zavedamo se, da barve v naše domove vlijejo veselje, nasmeh in prijetno razpoloženje, zato se z njimi trudimo polepšati vsak letni čas. Da bi vam zagotovili kar najbolj kakovosten in širok asortima, pa z lastnim znanjem in izkušnjami pod nežnimi dotiki sončnih žarkov vse rastline vzgajamo na naši vrtnariji.
 
 
Razvoj družinskega podjetja 
 
Že leta 1997 sta Stanislav in Stanislava Valner pričela z ljubiteljsko vzgojo zelenjave, kasneje pa sta se usmerila tudi z vzgojo okrasnega cvetja. Sprva se je njuna vrtnarska pot pričela na 50 m2, kasneje sta družinsko zgodbo začutila tudi sin Matej s partnerico Branko ter hči Klavdija s partnerjem Borutom. 
 
Ob tej priložnosti z nami deli hči Klavdija, »Vrtnarija je naš dom, že od malih nog sva z bratom odraščala v ti. naravi cvetja, zato verjamem, da nama so bile že v zibelko položene vrednote poštenega in odgovornega dela, predvsem dela z naravo. Pomemben nam je družinski utrip in pa prijetno vzdušje med zaposlenimi. Predvsem pa želimo biti v stiku z naravo, to je naše poslanstvo. Da bi vam kot kupcem lahko zagotavljali le najboljše, v vrtnarstvu Valner veliko pozornosti posvečamo nenehnemu pridobivanju novih znanj in kakovostne ponudbe. Asortima vsa leta bogato nadgrajujemo in dopolnjujemo ter se za vas trudimo iskati novosti, ki razveseljujejo vas in vaš dom«. 
 
 
Sodelujemo s številnimi priznanimi partnerji 
 
Naša zgodba se je pričela s sodelovanjem s podjetjem Bruno Nebelung, že leta (2005), takrat smo se razširili tudi na prodajo v trgovske centre. Večletno sodelovanje s priznano tržno znamko Kiepenkerl Profi-Line smo nadgradili z njihovo novo znamko Volmary. Kljub novi podobi tako še vedno ohranjamo preizkušen in kakovosten asortima od izbire sorte do gojenja rastlin. Tako z Volmary barvno paleto in ljubeznijo do podrobnosti trgu zagotavljamo najboljše.. 
 
 
Vzgoja rastlinja v vsakem letnem času 
 
Vzgoja pomeni celovito skrb za pestro ponudbo cvetja, zelenjave, zelišča in sadja. Rastlinje vzgajamo skozi vse letne čase, pričnemo s pomladanskim prebujanjem s prvim pomladanskim cvetjem (npr. Primula, Bellis, Anemone) in z raznoliko izbiro prek 90 vrst zelišč. Pohvalimo se lahko s posebnostmi med vzgojo zelenjave, kot so cepljena zelenjava (npr. cepljeni paradižniki, melancani) in ti. tolerantna zelenjava (npr. paprika, čiliji). 
 
V glavni sezoni vam ponudimo bogat asortiment balkonskega cvetja, enoletnic ter trajnic. Skozi poletje pa vzgajamo pester nabor trav, trajnic ter cvetočih enoletnic. V jesenskem času se odenemo z nepogrešljivimi jesenskimi lepoticami z okrasnimi listi (npr. trave, Heuchere). Zima pa prikliče čas za naše zimske raznobarvne krasotice, kot so božični telohi, ciklame ter praznične božične zvezde.

 

Obiščite nas in vnesite naravo tudi v vaše domove.
 

 

Za več informacij nas obiščite na naslovu
Vodruž 1a, 3230 Šentjur

 

ali nas kontaktirajte na

+386 (0)3 574 32 69
+386 (0)51 625 816
email : info@valner.si 

 

 

DELOVNI ČAS 

  

NOVEMBER - FEBRUAR

Ponedeljek - petek  od 08.00-16.00 ure

Sobota - 08.00-12.00 ure

od 30.12.2023-24.02.2024 sobote zaprte.

OD 01.01.2024 - 15.01.2024 ZAPRTO 

Nedelje in prazniki  : Zaprto  

 
MERKUR
 

Cesta na Okroglo 7
4202 Naklo


E: info@merkur.si
www.merkur.si

BAUHAUS

Kajuhova ulica 45
1000 Ljubljana

T: +386(0)1 54 66 800
E: kontakt@bauhaus.si
www.bauhaus.si

 

Hvala za razumevanje! 

 

Preverite našo pestro ponudbno

Kje lahko kupite naše rastline?

TRUDIMO SE, DA SO VAM NAŠE RASTLINE NA VOLJO PO VSEJ SLOVENIJI.

Preveri prodajna mesta